CITIRE

Horoscopul zilei – 4 iulie 2018 – vezi ce ți-au pr...

Horoscopul zilei – 4 iulie 2018 – vezi ce ți-au pregătit astrele

Principalul aspect astrologic de azi este conjuncția Lunii cu planeta Neptun, aspect care sporește intuiția, altruismul, empatia și interesul pentru spiritualitate.

Berbec

Sursa horoscopcafe.ro

Poate că eșți provocat de către cei din familie să acționezi într-o manieră care nu îți este tocmai caracteristică; poate că ai probleme cu însuși imobilul în care locuieșți; poate că, pur și simplu, ești foarte stresat și îți doreșți să te linișteșți într-o oază de poveste. Indiferent de motivul pentru care astăzi ești tensionat, încearcă să nu exagerezi, reacționând agresiv, atunci când te aperi.

Taur

Sursa horoscopcafe.ro

S-ar putea să existe un conflict între ceea ce tu îți doreșți și ceea ce – cu adevărat – ai nevoie. Ori, într-o zi că aceasta, în care cea mai neînsemnată întâmplare îți poate rezerva o surpriză, numai de lipsa echilibrului nu aveai nevoie. În ceea ce privește relația de cuplu, începi să ai timp pentru a remedia ceea ce trebuie „reparat”. Nu-l irosi inutil…

Gemeni

Sursa horoscopcafe.ro

Se pare că este momentul să rupi rândurile, făcând ceea ce tu îți dorești, fără a mai asculta de sfaturile altora sau de părerile pe care aceștia le au. Doar că, a te enerva și a acționa asemeni unui rebel, nu este o soluție. În orice caz, nu te comporta precum oile dintr-o turmă, deși, dacă nu ai încotro, măcar nu te sfii să fii oaia neagră a acesteia, dacă așa simți că trebuie să fii.

Rac

Sursa horoscopcafe.ro

O zi în care, deși ești provocat, nu îți dorești să faci niciun pas în afară zonei tale de confort. Cu cât mai neconvenționale ideile și propunerile celor din jur, cu atât mai agresiv răspunsul tău. Pe de altă parte, ascunzându-te mereu doar pentru a te simți în siguranță nu este întotdeauna în avantajul tău și al evoluției tale. Universul îți oferă o infinitate, de ce să te mulțumeșți cu un singur plan?

Leu

Sursa horoscopcafe.ro

Orice ți-ai dori să faci și indiferent în ce context, nu te grăbi să acționezi, în urma impulsului de moment. Este o zi în care ți se recomandă să fii cumpătat și să te manifeșți în conformitate cu mediul în care te găsești, momentan. Pe cât posibil, nu împrumuta bani în cazul în care ți se cere acest lucru. Dar, pentru a evita orice fel de probleme, achita-ți la timp datoriile.

Fecioară

Sursa horoscopcafe.ro

Neobosit, mereu în mișcare, muncind peste puterile tale. Așa poți fi astăzi caracterizat. Cu toate acestea, amintește-ți că ești om și, ca orice om, ai nevoie de ajutor și de energie. Este de preferat că, măcar în a două parte a zilei, să te oprești din alergătură și să faci ceea ce ție îți place cel mai mult, tocmai pentru a te relaxa și pentru a avea parte de o zi excelentă.

Balanță

Sursa horoscopcafe.ro

Ai nevoie de exercițiu pentru a putea îmbina ceea ce observi într-o stare de contemplare cu atribuțiunile tale zilnice, în condițiile în care nu vrei că ziua de astăzi să fie doar o altă zi a săptămânii, banală…  Cu toate acestea, ai nevoie de discernământ pentru a alege ceea ce este mai bine pentru tine. Folosește-te de acesta. Și nu refuza ocazia de a călători alături de persoană iubita.

Scorpion

Sursa horoscopcafe.ro

Se pare că ceea ce îți dorești atât de mult să obții, în legătură cu persoană iubită, nu prea are șanse de reușită, cel puțin nu încă. Pe de altă parte, îți dorești ca libertatea de mișcare pe care acum o ai să rămână nealterată, ceea ce este imposibil în cazul în care pretinzi dedicare completă din partea persoanei iubite. Nu uita, ce semeni, același lucru vei culege.

Săgetător

Sursa horoscopcafe.ro

O zi provocatoare, o perioada de timp pe care o simți că fiind ideală și care nu vrei să se mai sfârșească vreodată. Cu toate acestea, indicat este să rămâi, măcar într-o mică parte, cu picioarele pe pământ și să nu te avanți în neant, doar pentru că simți că lumea îți aparține. Ai nevoie de stabilitate, deși momentan simți exact contrariul. Savurează orice plăcere care-ți este astăzi oferită.

Capricorn

Sursa horoscopcafe.ro

Probabil că nu îți place ceea ce se întâmplă la tine în familie. Ca orice om, ai nevoie de stabilitate emoțională și este posibil să nu prea ai parte de aceasta, deocamdată. Poate că este mai bine dacă astăzi nu te opui curentului și te lași dus de val, fără a încerca să mai controlezi ceea ce se întâmplă. O zi în care curiozitatea îți va aduce cele mai frumoase surprize.

Vărsător

Sursa horoscopcafe.ro

A rămâne ancorat în trecut este cel mai rău lucru pe care îl poți face astăzi. Se pare că îți este greu să acționezi, deși știi foarte bine ce anume ai de făcut. Cu toate acestea, nu lăsa restricțiile pe care le întâlnești să îți limiteze curajul și raza de acțiune. Este de ajuns dacă te gândești de două ori înainte să acționezi o dată.

Pești

Sursa horoscopcafe.ro

Ai planuri mari de viitor și, printre altele, o foarte puternică dorința de a face ceva nou, nemaintalnit, ceva de-a dreptul surprinzător. Așteaptă-te la critici dure din partea celor cărora le ceri sfatul, însă nu le lua în calcul. O privire obiectivă este de ajuns pentru a ști care sunt următorii pași pe care trebuie să îi faci pentru a-ți vedea visul cu ochii. Fii sincer cu ține însuți, conform astrocafe.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.