CITIRE

Horoscopul zilei – 4 iunie 2018 – află...

Horoscopul zilei – 4 iunie 2018 – află ce ți-au pregătit astrele

Trigonul format azi între Soare și Lună este un aspect benefic în general, care amplifică emotivitatea și sensibilitatea aducând în prim-plan ideile umaniste.

Iată care sunt principalele tendințe astrale de astăzi!

Berbec

Sursa horoscopcafe.ro

De astăzi se conturează un proces nou de reconfigurare a relațiilor de prietenie și a planurilor comune ce aceste persoane. Posibil să te apropii de persoane mai în vârstă decât ține, pe considerentul că acestea sunt serioase, mature, experimentate în ale vieții. Evită să te încrezi prea mult în vorbele altora. Unii te vor provoca la discuții aparent banale, dar scopul real este acela de a-ți afla opiniile și intențiile.

Taur

Sursa horoscopcafe.ro

Ești foarte solicitat în plan profesional, mai ales în relațiile cu șefii. Este posibil să fii convocat la reuniuni urgențe, în care trebuie să-ți expui ideile profesionale sau modul în care îți desfasori activitatea la locul de muncă. Se pare că ai multe responsabilități, iar acum bilanțul dorit de către autorități te pune pe gânduri. Fii prudent și organizează-ți expunerea astfel încât să fii cât mai concis și pe înțelesul tuturor.

Gemeni

Sursa horoscopcafe.ro

Ești animat de gânduri mărețe și ai dori să schimbi totul în preajma ta, atât la nivel personal cât și la nivel global. Controlează-ți gândurile, pentru că suprasolicitarea nervoasă este mare și dificil de gestionat. Sunt momente favorabile pentru studiu, învățare, schimb de informații cu persoane erudite și abordarea unor teme filozofice. Detașează-te de mărunțișurile cotidiene și rafinează-ți mentalul cu activități culturale.

Rac

Sursa horoscopcafe.ro

În plan financiar se întrezăresc schimbări benefice, în sensul că pot apărea câștiguri de pe urmă unei colaborări, din partea rudelor sau a partenerului de viață. Totuși, responsabilitățile pe care le ai de îndeplinit și care-ți aduc bani sunt mari și pe termen lung. Ar fi bine să te concentrezi mai mult pe activitatea în sine și mai puțîn pe câștiguri. Dincolo de aparențele materiale există cu totul alte sensuri de care ar fi bine să ții cont.

Leu

Sursa horoscopcafe.ro

Se conturează o nouă etapă în segmentul partenerial. Însă chiar dacă există armonie și amuzament, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile profesionale este nevoie de multă atenție, eforturi susținute și asumarea unor responsabilități pe termen lung. Posibil să-ți displacă faptul că unii au așteptări mari de la ține. Concentrează-ți gândurile și implică-te corespunzător în activitățile comune cu ceilalți.

Fecioară

Sursa horoscopcafe.ro

Ai multe treburi de rutină de rezolvat astăzi, lucru care te solicită mult. Se deschide o nouă etapă profesională, astfel că ar fi bine să-ți planifici sarcinile de lucru și treburile personale, pentru cel puțîn patru săptămâni de acum încolo. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. De evitat consultațiile și analizele medicale, deoarece riscul erorilor este mare.

Balanță

Sursa horoscopcafe.ro

Relațiile sentimentale sunt vulnerabile, deoarece vor începe un nou proces de transformare. Poate că ar fi bine să te gândeșți pe îndelete la relația actuală dacă o mai continui și în ce condiții. O nouă relație este posibilă, dar nu va dura prea mult. Trebuie să-ți remodelezi concepțiile vizavi de iubire și implicațiile ei. Controlează-ți nevoia de afectivitate și nu te hazarda în relații noi, pentru că aparențele sunt înșelătoare.

Scorpion

Sursa horoscopcafe.ro

O nouă etapă domestică se conturează la orizont. Există momente armonioase, altele mai puține, însă toate au rolul de a reorganiza ambientul familial. Relațiile cu membrii familiei presupun eforturi susținute și înțelegere. Acceptarea altor fațete ale celor dragi sau a părerilor lor este o tema importantă în această perioada. Ai încredere că totul va fi bine și, până la urmă, în casă și familie se va instala pacea.

Săgetător

Sursa horoscopcafe.ro

Tensiunile mentale sunt mari, astfel că ar fi bine să-ți alegi cuvintele cu grijă și mai ales interlocutorii. Probabil că din cauza unor probleme medicale eșți irascibil sau chiar speriat de-a binelea. De aici apare tendința de fi critic în relațiile cu ceilalți și de a le respinge sugestiile și ajutorul. Liniștește-te și ai încredere că sunt oameni în preajma ta care-ți vor binele. Spre seară, răsfață-te cu o lectură amuzantă.

Capricorn

Sursa horoscopcafe.ro

Dorința de a cheltui pe mofturile tale personale este mare și păguboasă astăzi. Cel mai bine ar fi să te orientezi numai spre priorități și la nevoie să ajuți pe cineva care îți solicită un ajutor material. Pe de altă parte este posibil să primeșți bani din muncă desfășurată la un serviciu. Cineva din anturajul profesional îți poate propune o colaborare deosebită, cu mari responasabilitati.

Vărsător

Sursa horoscopcafe.ro

Ești în vervă astăzi, lucru observat de toată lumea din jur. Controlează-ți reacțiile și fii înțelegător cu ceilalți! Dorința de înnoire pe toate planurile vieții este mare și ai putea să-i dai curs. Rezervă-ți momente liniștite, deschide un jurnal și așterne-ți impresiile și doleanțele pe hârtie. Scrie cu atenție ce anume vrei să trăieșți în viitor, asumându-ți totodată și responsabilitățile care decurg implicit de aici.

Pești

Sursa horoscopcafe.ro

Ești predispus la izolare și eforturi reduse. Oboseală și unele afecțiuni ale sistemului circulator te pot necăji serios, de aceea fii prudent. Evita, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece riscul erorilor de diagnostic și tratament este mare. O discuție de taină cu cineva aflat departe de granițele țării sau cu o persoană experimentată în ale vieții îți va oferi sfaturi utile, conform astrocafe.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.