CITIRE

Horoscopul zilei – 7 iunie 2018 – vezi ce ți-au pr...

Horoscopul zilei – 7 iunie 2018 – vezi ce ți-au pregătit astrele

Având în vedere că astăzi simțul practic este redus, vă recomandăm să amânați discutarea chestiunilor importante în plan profesional și în afaceri.

Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie!

Berbec

Sursa horoscopcafe.ro

Energia vitală este la cote joase, astfel că ar fi bine să te ocupi de treburie ușoare. Confuzia mentală este accentuată. Evita discuțiile importante, deciziile majore și spațiile aglomerate. Ocupă-te de sufletul și trupul tău! Consultațiile și anlizele medicale pot intră în discuție. O baie aromată, o discuție cu cineva drag și de încredere te ajută să îți îmbunătățești starea de spirit.

Taur

Sursa horoscopcafe.ro

Relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional sunt contradictorii. Este dificil astăzi să dai crezare celor spuse de aceste persoane. Recomandabil este să asculți, eventual să-ți notezi ce simți tu că rezonează cu sufletul tău, dar să nu emiți păreri sau decizii. Se pot face confuzii greu de remediat. Alege pe cineva drag și de încredere pentru un dialog pe îndelete.

Gemeni

Sursa horoscopcafe.ro

Multă lume este atentă la vorbele și gesturile tale, lucru care te poate necăji la un moment dat. Totuși emani un farmec irezistibil astăzi, astfel că admiratorii apar imediat. Unii însă vor doar să te provoace pe teme diverse. Evita-le reprezentațiile și ocupă-te numai de treburile tale! Spre seară, compania membrilor familiei și ambianța domestică te liniștesc și te bucură pe deplin.

Rac

Sursa horoscopcafe.ro

Te preocupă demersurile intelectuale, studiul, lărgirea orizontului cunoașterii și relațiile cu oameni erudiți. Ai spor și succes în tot ce ține de întocmirea documentelor oficiale și în dialogurile colegiale. Însă nu îți divulga vasta experiență acumulată sau intențiile pe care le ai în planurile tale profesionale. Spre seară, relaxează-te cu un film bun.

Leu

Sursa horoscopcafe.ro

Se pare că trebuie să onorezi niște plăți restante, fie pe facturi, taxe, impozite, fie pe servicii de care ai beneficiat. Pe de altă parte, rudele, partenerul de viață sau colaboratorii pot avea nevoie de sprijinul tău material. Ordonează-ți prioritățile și ajută și pe alții atât cât poți. La momentul potrivit, când te aștepți mai puțîn, generozitatea îți va fi răsplătită din plin.

Fecioară

Sursa horoscopcafe.ro

În relațiile parteneriale se preconizează schimbări importante. Gândește-te, pe îndelete cum ai dori să se desfășoare atât relația cu partenerul de viață, cât și parteneriatele profesionale. Însă nu este momentul să-ți expui ideile și doleanțele. Deocamdată privește atent la ceilalți și caută să înveți câte ceva din vorbele sau faptele lor. Întotdeauna ceilalți sunt oglindă noastră.

Balanță

Sursa horoscopcafe.ro

Neplăcerile privitoare la sănătate sunt accentuate. Dialogurile cu diverși specialișți în sănătate îți vor aduce informații utile. Fii prudent, ține cont de cele aflate și adopta o atitudine pozitivă. Numai de ține depinde însănătoșirea ta și îmbunătățirea relaților cu ceilalți. Traversăm o perioada în care ai nevoie de odihnă, somn și dietă potrivită. Evita activitățile solicitante!

Scorpion

Sursa horoscopcafe.ro

Delicate momente astăzi în relațiile cu persoană iubita și copiii. Provocările sunt majore și ar fi bine să nu le dai curs. Observă atent ce se petrece în sectorul amoros, dar lasă deciziile și concluziile pentru zilele următoare. Senzația că în umbră se petrec diverse lucruri este pregnantă. Rezervă-ți momente pentru o activitate distractivă sau un hobby.

Săgetător

Sursa horoscopcafe.ro

În sânul familiei este forfota mare. Ai dori să te implici în activități gospodăreșți, însă membrii familiei se pare că nu te lasă. Unii pot avea nevoie de ține pentru a le rezolva chestiuni personale. Alții, însă doresc să desfășori treburile numai cum vor ei. Tu ascultă-i pe toți, dar decide în consecință și conform dorințelor sau pricipiilor tale. Seara aduce împăcare și veselie.

Capricorn

Sursa horoscopcafe.ro

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt provocatoare. Mai ales dialogurile se vor desfășura pe tonuri înalte, iar divergență opiniilor va fi evidență. Fii prudent și vorbește strictul necesar! Există riscul să-ți prezinți slăbiciunile sufleteșți, lucru total neindicat. Călătoriile pe distanțe scurte sunt o altă tema importantă a zilei. Relaxează-te cu o plimbare ușoară.

Vărsător

Sursa horoscopcafe.ro

Se ivesc cheltuieli importante. Minunat este faptul că pe de altă parte este rost să primeșți la loc sumele cheltuite. Totuși fii prudent și evita extravaganțele sau investițiile pe termen lung. Fluctuațiile financiare sunt frecvente, astfel că nu te poți baza pe ceva concret sau stabil. Răsfață-ți simțurile cu o ședință de masaj, saună sau cu un tratament de îngrijire corporală.

Pești

Sursa horoscopcafe.ro

Foarte ușor poți da frâu liber reacțiilor zgomotoase, lucru păgubos astăzi. Canalizează-ți eforturile spre a-ți îmbunătăți viața și relațiile cu ceilalți. Este necesar să renunți la tipare mentale și comportamentale vechi, care îți obstrucționează progresul. Detașează-te de cotidian și gândește-te, pe îndelete, cum ai dori să se desfășoare viață ta de acum înainte, conform astrocafe.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.