24 iulie 2024, 0:09

Iar s-au făcut de râs. Mașinăria doborâtă de ruși nu era un „Leopard”, ci un John Deere 4830. O combină agricolă (VIDEO)

Propagandă? Prostie? Poate că nici nu mai contează. Rușii au început să vadă tancuri Leopard peste tot. Și au început să le “doboare”. Un filmuleț viral a făcut înconjurul lumii…după ce s-a dovedit că, de fapt, erau combine agricole.

Ministerul Apărării din Rusia a publicat un videoclip despre care spune că ar arăta cum un elicopter Ka-52 trăgea asupra unui tanc „Leopard-2”, ca o primă dovadă pentru distrugerile aduse forțelor ucrainene zilele acestea.

Cu toate acestea, canalul rusesc Voienniy Osvedomitel a recunoscut că acesta nu este un Leopard-2. Și nici măcar un tanc. Mai curând…o combină agricolă.

 

„Nu vrem să spunem nimic, însă vehiculul din filmarea publicată de Ministerul Apărării al Federației Ruse nu arată deloc ca un tanc. Amintesc cel mai mult de combinele agricole”, a scris Dmitri, fondatorul War Translated.

Într-un al doilea cadru sunt vizibile clar 4 roți ale unui tractor similar cu o mașină de erbicidat autopropulsat John Deere 4830.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol