27 august 2023, 8:10

Iași: Festivalul Internațional al Familiei la Șah

Asociația Împreună pentru Miroslava organizează a noua ediție a Festivalului Internațional al Familiei la Șah, competiție  dedicată copiilor și părinților, care va avea loc duminică, 11 iunie, începând cu ora 14, în Palas Mall (zona Atrium).

La ediția din 2023 sunt asteptate familii/echipe din România, Republica Moldova și Ucraina. Echipele vor fi alcătuite dintr-un părinte/bunic/unchi și 1 copil de maxim 14 ani. Se vor juca 6 runde în sistem elvețian, șah rapid 10 minute și increment 2 secunde la fiecare mutare. După primele 3 partide se va face o pauză în care se va desfășura un concurs de aruncări la coșul de baschet, la care vor participa echipele din concurs.

Premiile Festivalului vor consta în cupe și medalii, vouchere de cumpărături, vouchere la recuperare medicală,  nutriție și programe de dezvoltare personală în familie, ceasuri și cărți de șah, drapele și materiale sportive. Toate echipele vor participa la o tombolă unde se va oferi 1 excursie de 3 zile în familie la Sibiu și 1 loc pentru o tabără la mare pentru copii. Toate familiile vor fi premiate la finalul evenimentului.

Taxa de participare este de 80 de lei/familie/echipă, iar echipele venite din Moldova și Ucraina nu achită taxa de participare.

Înscrierile au început sâmbătă, 22 aprilie și se fac doar online pe adresa de e-mail: [email protected], până la data de 9 iunie 2023.

Festivalul Internațional al Familiei la Șah este organizat de Clubul de Șah al Asociației Împreună pentru Miroslava, sub patronajul Federației Române de șah, în parteneriat cu Palas Iași, Iașah, Mitropolia Moldovei și Bucovinei, cluburile de șah Micul Șahist Iași , Pionii Regelui Românești și Școala Gimnazială Colonel Constantin Langa din Miroslava.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0745952667.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol