13 decembrie 2023, 12:06

Imaginea Castelului Peleş, pe autobuze din Varşovia

Imaginea Castelului Peleş va apărea timp de o lună de zile pe 40 de autobuze urbane care vor circula pe străzile din Varşovia.

Totul ca urmare a participării ţării noastre la ediţia cu numărul 29 a Târgului de Turism din capitala Poloniei, informează Radio România Brașov.

Potrivit anunţului făcut de reprezentanţii Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, autobuzele vor fi colantate cu o imagine reprezentativă a castelului, în timp ce pe 34 de ecrane digitale vor fi afişate fotografii, însoțite de brandul național și sloganul „Lăsați-vă surprinși de România”, cu Mănăstirea Sucevița, Castelul Peleș și Transfăgărășan.

Târgul de la Varşovia a început ieri, 23 noiembrie şi se va încheia mâine, 25 noiembrie, iar pentru România reprezintă o expunere amplă pe piața poloneză, care va contribui la ridicarea profilului turistic al țării.

Tot la târg, vizitatorii pot vedea ce însemnă o şezătoare, pot admira o expoziţie de costume populare. De asemenea, vor avea loc demonstrații ale meșterilor populari români în arta țeserii, a olăritului și a sculpturii în lemn.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol