27 februarie 2021, 2:13

În Capitala Suediei se deschide un restaurant cu doar șase mese. Numai că…

În august, în Suedia va fi inaugurat un restaurant unic în genul lui, amplasat într-un loc absolut aparte. În fond, ce poate fi mai frumos decât să cinezi la lumina lumânărilor în mijlocul pădurii sau pe un dig romantic din lemn?

Izolare socială aproape completă

Ei bine, noul restaurant se va deschide în rezervația naturală Häringe-Hammersta din regiunea Stockholm şi va dispune doar de şase mese, înconjurate de natură, capabile să ofere o izolare socială aproape completă.

Restaurantul Oddbird’s Nowhere nu oferă doar o experiență gastronomică de calitate, ci și o experiență relaxantă și introspectivă.

Clientul, pentru a ajunge la masa pe care a rezervat-o, trebuie să se plimbe prin pădure, fiind însoţit de sunetele naturii.

Mesele, adevărate bijuterii

Mesele sunt adevărate bijuterii care se contopesc cu mediul în care se găsesc, amplificând senzaţia de a fi „una cu natura”.

În fond, cel mai simplu ar fi să vă lămuriți urmărind prezentarea interactivă a restaurantului, AICI.

Oddbird este o firmă vinicolă care produce vin fără alcool.

Restaurantul a fost proiectat de studioul de design The Norrmans, care a pus accent pe durabilitate, materialele fiind toate reciclate.

Meritul pandemiei

Meniul a fost creat de bucătarii Linn Söderström și Marion Ringborg del Garba, din Stockholm. „Eram mereu pe fugă, pregătiți pentru noi experiențe, locuri și provocări. Pandemia ne-a obligat să ne oprim și să ne gândim la frumusețile care ne înconjoară, pe care le avem în fața noastră, dar pe care nu observăm”.

Astfel s-a născut ideea acestui restaurant şi, odată cu ea, „ocazia de a reflecta și de a găsi magia în lucrurile simple”.

Simpla navigare pe site-ul restaurantului este o…poezie. Rămâne să vă lămuriți.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.