16 aprilie 2024, 5:05

În curând la cinema, Dumnezeu și Sfântul Petru – prieteni buni într-un film românesc

Celebrii actori Șerban Pavlu și Sergiu Costache (colegi de platou în seriale precum „Clanul” și „Umbre”) joacă două roluri speciale: Dumnezeu și Sfântul Petru, ce vor putea fi descoperite din 22 martie la cinema, în filmul „Băieții buni ajung în Rai”. Plecând de la o simplă întrebare: „Te-ai gândit ce te așteaptă dincolo?”, filmul regizat de Radu Potcoavă  („Cuscrii”, „Vara s-a sfârșit”, „Vlad”, „Ai noștri”) explorează, într-o notă comică și romantică, felul în care poate fi, pentru fiecare, Purgatoriul sau Raiul.

Biletele pentru comedia romantică produsă de Wearebasca și distribuită de Forum Film („Wish”, „Sărmane creaturi”, „Klaus & Barroso”, „Creatorul”, „Jocurile Foamei – Balada Șerpilor și a Păsărilor Cântătoare”) sunt disponibile din 1 martie.

 
„Cred că subiectul principal al filmului este special și diferit față de ce am întâlnit până acum. Viața de apoi a reprezentat întotdeauna un subiect interesant și discutabil, care a împărțit lumea în mai multe tabere, din cauza convingerilor sau a religiilor diferite, iar faptul că nimeni nu știe cu exactitate ce se întâmplă după moarte ne oferă tuturor posibilitatea de a crea o lume „paralelă”, așa cum ne-o imaginăm fiecare sau cum am vrea să fie. Așa se întâmplă și în „Băieții buni ajung în Rai”, iar Radu Potcoavă, regizorul și scenaristul acestui film, vine cu o idee modernă și originală despre aceasta lume, care cred că va fi primită cu zâmbetul pe buze și entuziasm.”, spune actorul Sergiu Costache.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol