7 august 2020, 4:32

În timpul pandemiei, oamenii străzii din Marea Britanie au fost cazați la hotel

Anumite hoteluri din Marea Britanie au rămas goale din pricina pandemiei de coronavirus, așa că au decis să-și deschidă porțile pentru oamenii lipsiți de adăpost.

Vorbim mai exact despre nu mai puțin de 15.000 de oameni care au avut nevoie de ajutor și de a căror cheltuială s-a ocupat Guvernul.

Trebuie să menționăm că deși în prezent lucrurile stau mult mai bine și hotelierii se pregătesc să primească oaspeți autoritățile din Marea Britanie au ajuns la o concluzie importantă conform celor de la Stirileprotv.ro, „nicio persoană nu va fi trimisă din nou pe străzi”.

Toate acestea au fost posibile și datorită celor implicați în demersurile principale, întrucât aceștia au reușit să-i convingă pe reprezentanții Guvernului că există nevoia unui program și mai curajos.

De exemplu Louise Casey a declarat conform sursei citate anterior și că “Obiectivul este să-i punem pe acești 15.000 și ceva de oameni în siguranță, să le găsim cazare pe termen lung. Mai ales că recesiunea declanșată de pandemie va agrava lucrurile. Mă tem că e inevitabil să ne confruntăm în viitorul apropiat cu șomaj ridicat, tot mai mulți oameni rămași fără adăpost și care fac foamea”.

Sursă foto: adevarul.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.