25 ianuarie 2023, 23:23

Începe o nouă ediție la Școala de Media Digi24. 20 de tineri au absolvit

20 de tineri au absolvit Școala de Media Digi24.

Cursurile celei de-a doua serii s-au terminat pentru elevi. Timp de 3 luni, cursanții au aflat informații valoroase, iar din toamnă, Digi24 așteaptă alți tineri care vor o carieră în televiziune.

A fost o provocare mai mare pentru noi, trainerii, pentru că au venit altfel de studenți, care și-au dorit altceva de la noi. Am învățat și noi și să împărtășim din experiență. Nu am ajuns la un vârf al carierei, în care suntem în măsură să dăm sfaturi, ci să facem schimb de experiență: să le spunem cum e în TV și ei să ne provoace să fim mai buni”, susține Teodora Tompea, jurnalist Digi24 și trainer.

Şcoala de media Digi24 a pornit din dorinţa profesioniştilor acestui post de televiziune de a oferi industriei media următoarele generaţii de jurnalişti, antrenaţi la cele mai înalte standarde profesionale şi etice. Şansa pe care le-o oferă şcoala noastră celor care vor să cunoască domeniul „pe dinăuntru” este să înveţe împreună cu cei mai buni. Este felul în care profesioniştii noştri, recunoscuţi pentru programe de ştiri relevante şi echilibrate, împărtăşesc din secretele succesului lor tuturor celor care vor să practice jurnalismul de calitate.

sursa foto: scoalademedia.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol