20 iunie 2024, 3:30

Incredibil! Cum arată actrița de 103 ani din filmul „Pe aripile vântului”

Actrița Olivia de Havilland la vârsta de 103 ani și-a păstrat eleganța și farmecul cu care a cucerit publicul.

Celebra actriță care a jucat în filmul „Pe aripile vântului”, s-a născut pe 1 iulie 1916 la Tokyo, într-o familie britanică. Olivia de Havilland, care a devenit celebră datorită rolului lui Melanie Hamilton din ecranizarea romanului „Pe aripile vântului“, arată protv.ro.

La vârsta de 18 ani, se pregătea să devină profesoară de limba engleză, dar a fost remarcată de regizorul Max Reinhardt în „Visul unei nopţi de vară” de William Shakespeare, în care juca cu o trupă de amatori. Apoi, regizorul a angajat-o pentru o adaptare filmată, semnând un contract pe cinci ani cu studiourile Warner Brothers.

În 1935, a jucat în „Captain Blood” alături de Errol Flynn, astfel cei doi au devenit cel mai cunoscut cuplul pe ecran. Din 1941 este cetăţean al Statelor Unite ale Americii.

sursa foto: adevarul.ro

A câştigat premiul Oscar pentru Cea mai bună actriţă în 1947 şi 1950. În 2008, Olivia de Havilland a fost distinsă cu „US National Medal for the Arts“ din partea preşedintelui George W. Bush.

Olivia trăieşte astăzi la Paris, din 1953, este cel mai longeviv star alături de alte două legende ale Hollywood-ului, Kirk Douglas şi Zsa Zsa Gabo, scrie adevarul.ro.

Actrița a avut o viață tumultuoasă, dar frumoasă și mărturisește că nici dacă ar putea nu aș vrea să-și schimbe vârsta. ”Ce simt în legătură cu vârsta mea? Sunt înnebunită după ea, n-aş face nimic ca să o schimb”, a declarat aceasta.

Prefer să trăiesc veșnic, perfect sănătoasă, dar dacă trebuie, la un moment dat, să părăsesc această viață, aș vrea să o fac în timp ce stau pe un șezlong, parfumată, îmbrăcată cu o haină din catifea asortată cu cercei cu perle, cu șampanie lângă mine și tocmai descoperind răspunsul la un joc de cuvinte încrucișate în limba engleză”, a mai spus, într-un interviu, Olivia de Havilland, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Olivia enjoys a bicycle ride.

Gepostet von Olivia de Havilland am Donnerstag, 4. Juli 2019

sursa foto: crainou.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol