30 noiembrie 2021, 14:55

India: kit de autotest Covid-19, promovat de un star de la Bollywood (VIDEO)

CoviSelf, primul kit de test Covid-19 din India pentru autotestare, a fost lansat comercial de compania de biotehnologie Mylab Discovery Solutions.

„Autotestarea ar trebui să încetinească semnificativ răspândirea bolii Covid-19. Ne propunem să facem CoviSelf disponibil în toată țara, în special pentru persoanele care locuiesc în zonele rurale și care au opțiuni limitate de testare”, a spus Hasmukh Rawal, director la Mylab Discovery Solutions.

Rezultatul se poate afla în 20 de minute. La prețul de cinci euro, pachetul conține un tub proiectat inteligent, umplut cu soluție care inactivează virusul și conceput astfel încât să controleze și să izoleze pericolul biologic.

Mylab va distribui kitul în 95% dintre departamentele din India. Inițial, compania de biotehnologie va fabrica un milion de kituri de auto-test și, pe baza cererii consumatorilor, va pune la dispoziție zece milioane de unități pe săptămână. Acest kit oferă o alternativă ușor de utilizat și precisă la metoda de testare actuală. El poate fi utilizat de persoanele cu sau fără simptome și contacte imediate ale cazurilor confirmate.

Lansarea kitului este în concordanță cu așteptările guvernului de a crește testarea rapidă. Pe măsură ce infecțiile cresc în întreaga țară, mai multe state permit acum testarea rapidă antigen în India. Experții în sănătate consideră că, pentru a ține pasul cu ritmul infecțiilor, India are nevoie de o combinație dintre testarea antigen și testarea PCR.

Pentru promovarea testului, a fost alesmegastarul de la Bollywood, actorul Akshay Kumar, ca ambasador al mărcii. Akshay va juca un rol vital în educarea oamenilor cu privire la utilizarea, siguranța și eficacitatea produsului.

Foto: Mylab


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.