5 octombrie 2023, 6:14

InfoCons lansează secțiunea SOS cu numere de urgență din România și Europa, în mai multe limbi

Aplicația GRATUITĂ InfoCons oferă consumatorilor, într-un singur loc,  toate informațiile de care aceștia au nevoie. Printr-o simplă accesare a aplicației InfoCons, consumatorii, indiferent de limba pe care o vorbesc – română, engleză sau ucrainiană, au puse la dipoziție toate numere de urgență de pe teritoriul României.

Posibilitatea de a avea în mod GRATUIT și într-un singur loc toate numerele de urgență de pe teritoriul României, dar și de a apela aceste numere direct din aplicația InfoCons,  reprezintă un real ajutor pe cetățenii români sau pentru cetățenii ucrainieni care tranzitează România.

Aplicația InfoCons adună numărele pentru Urgențe, Ambulanță, Poliție, Pompieri, Protecția Consumatorului sau Protecția Copilului constituie butonul de SOS – denumire pe care o poartă și secțiunea cu numere de urgență din cadrul aplicației- pe care orice cetățean de pe teritoriul României îl poate apăsa la nevoie.

Ușor de folosit și disponibilă în mod GRATUIT pentru orice sistem de operare – IOS, Android sau Huawei, Aplicația InfoConsfacilitează accesul consumatorilor la  o informare directă, în situațiile de urgență pentru toate tarile din Europa.

Dreptul la informare este un drept fundamental al cetățenilor, iar mai ales în situațiile de urgență, acest drept este unul esențial. În momentele de criză, orice minut contează și poate face diferența. Astfel, scurtarea procesului de căutare a numerelor de urgență prin colectarea acestora într-o singură aplicație înseamnă câștigarea unor minute în plus, minute care în unele situații sunt esențiale.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol