1 iunie 2020, 15:54

Instagram Direct – reinventează modul în care mesajele sunt trimise

Instagram introduce o nouă funcție care le oferă utilizatorilor un nou mod de expunere a conținutului.

Instagram Direct Message este noul serviciu oferit de rețeaua de socializare care revoluționează modalitatea în care comunicam până acum. Aplicația le oferă posibilitatea expeditorilor să aleagă cum vor fi livrate mesajele. În funcție de preferința acestora, destinatarii vor putea să vizualizeze doar o singură dată imaginea primită, să o redea temporar sau să vadă o miniatură permanentă a acesteia în chat.

sursa: https://techcrunch.com

În momentul în care vrei să trimiți o poză sau un Instagram Story prin mesaj direct, la bază se vor regăsi trei opțiuni. Opțiunea implicită este ca fotografia sau clipul ce au fost primite prin Direct Message să poată fi văzute o singură data de către destinatari. Allow Replay permite vizualizarea de mai multe ori a aceluiași conținut, în timp ce Keep in chat va păstra pentru totdeauna aceea imagin sau clip în fereastra de dialog.

Această funcție îi este specifică aplicației mobile Snapchat deoarece cei care o folosesc au posibilitatea de a vedea o singură dată atât mesajele cât și imaginile sau videoclipurile primite. Spre deosebire de utilizatorii Snapchat, cei de la Instagram le oferă tinerilor dreptul de a alege dacă doresc acest serviciu sau nu, dându-le permisiunea de a dezactiva această opțiune de câte ori doresc.

sursa: https://techcrunch.com

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.