9 decembrie 2023, 10:17

Instagram şi WhatsApp vor avea noi denumiri. Ce schimbări va impune Facebook

Este bine cunoscut faptul că gigantul Facebook a achiziționat WhatsApp şi Instagram, însă pentru a se asigura că toți utilizatorii sunt la curent cu această informație, reprezentanții organizației s-au gândit să le schimbe denumirile.

Astfel, pentru a marca cât mai bine teritoriul, administratorii reţelei de socializare vor schimba numele aplicaţiilor Instagram şi WhatsApp, listate în magazinele App Store şi Play Store și vor primi denumirile de Instagram from Facebook, respectiv WhatsApp from Facebook, potrivit Descoperă.

Cu toate acestea, se pare că nu vor fi aduse modificări legate de partea de funcționalitate, singura diferență sesizabilă apărând doar în ecranul de login. Inițiativa companiei este aceea de a comunica tuturor inițiatorilor faptul că serviciile WhatsApp şi Instagram sunt deţinute de Facebook, în ideea că acest detaliu ar fi putut scăpa utilizatorilor de rând.

Acest anunț făcut de Facebook  vine în contextul în care comisia americană FCC (Federal Trade Commission) a anunţat demararea unor investigaţii pentru încălcări ale legilor antitrust, vizând practici abuzive din partea gigantului Facebook.

Sursă Foto: elfinanciero.com.mx


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol