CITIRE

INTERVIURILE Editiadedimineata.ro: Florinel Chiș, ...

INTERVIURILE Editiadedimineata.ro: Florinel Chiș, director executiv ARMO, despre Black Friday: „De la an la an s-au observat creșteri spectaculoase”

În această săptămână Editiadedimineata.ro l-a avut ca invitat la interviu pe Florinel Chiș, directorul executiv al Asociației Române a Magazinelor Online (ARMO).

Mai jos regăsiți detaliile referitoare la modalitatea în care ARMO abordează diferitele problemele pe care clienții le întâmpină pe parcursul soldările de Black Friday și ce măsuri iau magazinele pentru soluționarea acestora.

„Ultimele luni ale anului reprezintă vârful, reprezintă perioada în care comerțul online domină, inclusiv comerțul tradițional. Din această perspectivă, vârful este de Black Friday, ca fiind un eveniment pentru partea de comerț online. De la an la an s-au observat creșteri spectaculoase. Magazinele au investit din ce în ce mai mult în partea de organizare și logistică. Companiile de curierat au investit iar în această parte pentru ca lucrurile să evolueze din ce în ce mai bine.

Asociația noastră a dezvoltat un ghid pentru Black Friday, care acoperă fiecare segment, inclusiv partea de transparență, oferind estimări realiste clienților. Firmele de curierat explică, de exemplu, capacitatea pe care o au pentru anumite perioade și discută cu fiecare magazin în parte. Numărul modalităților de livrare a crescut foarte mult: au apărut livrările la punct fix, în pachetomate unde cu ajutorul unui cod, pot să iau coletul, pot să ridic pachetul de la cel mai apropiat oficiu poștal, pot să solicit livrarea la birou sau acasă. Prin toate aceste acțiuni, de la an la an, se îmbunătățesc serviciile pentru perioada asta de vârf, de Black Friday.

De asemenea, anul trecut, ARMO a desfășurat un studiu între clienții care au achiziționat de Black Friday, iar 80% dintre aceștia s-au declarat mulțumiți sau foarte mulțumiți de procesul achiziției din perioada de Black Friday.”

Puteți urmări declarația de la minutul 7:51 pană la final:


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.