21 iunie 2024, 16:26

Intrare gratuită la UNTOLD şi Neversea în schimbul donării de sânge

Persoanele care donează sânge între 18 mai şi 30 iunie, atât la caravana mobilă, cât şi în Centrele de Transfuzie din ţară, în cadrul campaniei Blood Network ajunsă în acest an la a X-a ediţie, vor primi un bilet gratuit de o zi la festivalul UNTOLD sau Neversea.

„Anul acesta, numărul de oraşe unde fanii UNTOLD sau Neversea pot dona sânge este de zece: Bucureşti, Craiova, Giurgiu, Târgu-Mureş, Zalău, Constanţa, Târgu-Jiu, Ploieşti, Cluj şi Timişoara. Eroii care donează sânge la caravana mobilă, între orele 8,00 şi 14,00, şi se înscriu în baza de date ‘Şi Eu Donez’ (reteaua.sieudonez.ro), primesc un bilet de o zi, pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2024”, au anunţat organizatorii campaniei.

Donarea la caravana mobilă se face în limita capacităţii de recoltare, iar cei care doresc să doneze sânge în Centrele de Transfuzii se pot înscrie prin formular accesând link-ul https://wkf.ms/446Npkn pentru UNTOLD şi https://wkf.ms/3vR9aYQ pentru Neversea.

Festivalul Neversea 2024 are loc în perioada 4 – 7 iulie la Constanţa, iar UNTOLD 2024 are loc între 8 şi 11 august, în Cluj-Napoca, anunță Radio România București FM.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol