6 iunie 2020, 19:40

Inventatorul britanic James Dyson intenționează să lanseze o mașină electrică complet diferită până în 2020

Inventatorul britanic James Dyson, creatorul aspiratorului fără sac, a anunțat marți că va investi circa 2 miliarde de lire pentru dezvoltarea unei mașini electrice pe care intenționează să o comercializeze până în anul 2020, informează theguardian.com. „Acum doi ani și jumătate am început să dezvolt o mașină”, a explicat Dyson la Londra, în fața jurnaliștilor adăugând că a înființat o echipă formată din 400 de ingineri care lucrează la acest proiect pentru care compania sa va investi peste un miliard de lire.

În vârstă de 70 de ani, creatorul aspiratorului fără sac, a uscătorului de păr și a uscătorului electric de mâini nu s-a implicat niciodată până acum în sectorul de mijloacelor de transport.

Mașina pe care inventatorul o promite va fi foarte diferită de alte autovehicule de același gen, fiind „proiectată în întregime de Dyson”. Însă, „desigur, lucrăm cu furnizori tradiționali”, a precizat el. Dezvăluit în mod oficial, „acest proiect va crește rapid”, a adăugat Dyson care a atenționat însă că nu va oferi „nicio informație” suplimentară pentru a „păstra confidențialitatea cu privire la specificitatea vehiculului” său.

 

[Sursă imagine: theguardian.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.