8 octombrie 2022, 1:19

Invenție: aparatul care culege… ce rămâne după câine pe stradă

Pupsule se numește dispozitivul prin care culegi resturile pe care le produce câinele pe stradă, fără contact, fără miros și fără graba de a  găsi un coș de gunoi.

Aparatul seamănă cu acele gheare de la aparatele la care poți câștiga o jucărie dacă reușești să o prinzi mișcând brațul lateral și pe verticală. Pașii sunt aceștia:

  • tragi o pungă din interior și acoperi ghearele cu ea;
  • prinzi resturile de pe jos, iar ghearele vor trage punga în interiorul aparatului;
  • pui capacul și blochezi mirosul;
  • când găsești un coș de gunoi, apeși iar pe mâner și punga va cădea în tomberon.

 

Autorii invenției au o campanie de strângere de fonduri în desfășurare pe platforma de fundraising Kickstarter. Obiectivul lor a fost de a strânge 8.000 de dolari, dar oamenii au donat până acum cu mai mult de ori mai mult, adică 95.000 de dolari. Peste 1.2000 de susținători s-au implicat și campania mai are trei zile de desfășurare.

Pupsule este fabricat din plastic ABS și PP, ceea ce-i oferă durabilitate și este 100% rezistent la apă. Vine în două dimensiuni:

  • diametru de 21,5 x 7,5 cm, 190 g – pentru animale de companie de până la 13 kg);
  • diametru de 24,5 x 8,5 cm, 240 g.

 

Poate fi folosit cu orice pungi de plastic, dar poate fi folosit și fără pungi, caz în care va trebui să curățți aparatul mai des. Dacă vei cumpăra aparatul, vei primi și 200 de pungi biodegradabile și compostabile.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol