21 februarie 2024, 21:14

ÎPS Teodosie a fost amendat pentru că nu a respectat carantina. Nu o dată, nu de două ori, DE TREI ORI. Care sunt ultimele ispravi ale Arhiepiscopului

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a fost amendat, luni, de către poliţişti, cu 1.000 de lei pentru că, deşi era în carantină după ce a intrat în contact cu o persoană care avea COVID-19, acesta a oficiat o slujbă în Catedrala arhiepiscopală din Constanţa.

 „Astăzi, în jurul orei 8,00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au identificat, în interiorul unei biserici din municipiul Constanţa, un bărbat, de 66 de ani, care nu a respectat prevederile legale în ceea ce priveşte măsurile de carantină, conform Legii 55/2020. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Luni dimineaţă, ÎPS Teodosie a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanţa, slujbă transmisă online.

Arhiepiscopul Tomisului se afla în carantină de la sfârşitul săptămânii trecute, după a intrat în contact cu o persoană confirmată pozitiv cu COVID-19 de către Direcţia de Sănătate Publică.

Arhiepiscopul era așteptat în cursul zilei de azi și la o conferință legată de Unirea Principatelor, prezența lui fiind confirmată de Arhiepiscopia Tomisului.

UPDATE. Amenda nr 2

Amenda nr 2 a venit și ea destul de repede.

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost amendat, luni, pentru a doua oară de poliţişti, cu 1.000 de lei, pentru nerespectarea carantinei, acesta participând la un eveniment cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române.

„Astăzi, în jurul orei 11,00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla pe strada Arhiepiscopiei din municipiul Constanţa, deşi pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

UPDATE. Amenda nr 3

Dar aceasta nu a fost ultima amendă.

IPS Teodosie a mers mai târziu la Centrul Eparhial Tomis la conferinţa ”România, vechea vatră a Europei”, susţinută în Sala Magna de către acad. prof. Constantin Barbu. A fost amendat pentru a treia oară.

“Astăzi, în jurul orei 14.25, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla în interiorul unui imobil din municipiul Constanţa, participând la un eveniment, deşi pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol