28 august 2023, 8:20

Iubitorii sporturilor de iarnă vor putea schia în Poiana Braşov şi după Paşte

Iubitorii sporturilor de iarnă vor putea schia în Poiana Braşov şi după Paşte, au anunţat administratorii domeniului schiabil. Datorită condiţiilor meteo favorabile din ultima perioadă, sezonul se prelungeşte, spune purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

Sorin Toarcea: Pârtiile din Poiană vor rămâne deschise cel puțin până în data de 23 aprilie. Vorbim de partea superioară a masivului. Se schiază în condiții bune spre foarte bune în cursul dimineții. Pe măsură ce se încălzește afară, zăpada devine mai moale. Tocmai de aceea le recomandăm schiorilor să fie atenți, pentru că există riscul producerii de accidente. De asemenea, o altă recomandare pe care le-o facem este, în momentul în care doresc să coboare în Poiana Brașov, să utilizeze telegondola, deoarece stratul de zăpadă de pe pârtiile din partea inferioară a masivului nu asigură condiții optime pentru a coborî până în Poiana Brașov pe schiuri.

Dacă starea pârtiilor se va menţine în condiţii optime, sezonul de schi ar putea fi prelungit până la 30 aprilie, transmite Radio România Braşov.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol