26 septembrie 2021, 1:21

James Blunt concertează la Royal Albert Hall. Sală la 100%

Da, știu, pandemia a schimbat conceptul de sold out. O sală poate fi sold out și la 30%, dacă așa spun regulile sanitare în vigoare. Iată de ce am ajuns să ne bucurăm ca niște copii dacă auzim că cineva “are voie” la 100%.

Și nu oricine – James Blunt.

Și nu oriunde – la Royal Albert Hall din Londra!

Sala de spectacole Royal Albert Hall din Londra va găzdui primul concert la capacitate întreagă de la începutul pandemiei de COVID-19, în data de 6 iulie, scrie BBC.

Prestigioasa sală de concerte din Londra se va redeschide pe 29 mai cu o serie de show-uri organizate la capacitate limitată, înainte de a găzdui un concert la capacitate întreagă pe 6 iulie, care va fi susţinut de cântăreţul James Blunt.

James Blunt concertează la Royal Albert Hall. Aniversare de 150 de ani

Sala londoneză nu a mai fost utilizată la capacitatea ei maximă de primire din 17 martie 2020, iar administratorii săi au fost nevoiţi să amâne evenimentele create pentru a marca împlinirea a 150 de ani de la inaugurarea sălii.

La doua săptămâni de la concertul lui James Blunt, Royal Albert Hall se va umple din nou.

Concertul care va celebra cea de-a 150-a aniversare a sălii londoneze va avea loc pe 19 iulie. El  va include noi lucrări semnate de David Arnold, compozitorul coloanelor sonore ale filmelor din francizele „James Bond” şi „Sherlock Holmes”.

La fel ca pentru multe alte săli de spectacole, pandemia de COVID-19 a afectat grav Royal Albert Hall în 2020, care a raportat pierderi financiare de 18 milioane de lire sterline şi a trebuit să ramburseze 6,5 milioane de lire sterline reprezentând contravaloarea unor bilete deja vândute în prima parte a anului trecut.

Deocamdată nu se știe cât înseamnă 100%. The Hall a fost inițial creată pentru o capacitate de 8.000 de persoane, dar au fost și momente în care au adăpostit 12.000. Restricțiile din ultima vreme (altele decât cele cauzate de pandemie) au fixat capacitatea la 5.272 de locuri.

Cu 25% mai mult decât Sala Palatului, dacă sunteți în căutarea unei comparații.

Citește și:

S-a redeschis Disneyland


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.