26 decembrie 2023, 18:49

Jane Fonda se pregătește să moară. „Nu mi-e frică să plec”

„Nu mi-e frică să plec”: Jane Fonda, în vârstă de 84 de ani, spune că este „pregătită” să moară, deoarece a avut o „viață minunată” și că este doar „realistă”… la aproape 60 de ani după ce Barbarella a făcut-o vedetă, după ce a trăit în umbra tatălui Henry Fonda.

Jane Fonda a declarat că, la vârsta de 84 de ani, știe că nu mai are mult timp la dispoziție și simte că este ‘pregătită’ să plece.

Actrița din ‘Grace And Frankie’ a declarat pentru Entertainment Tonight că este doar ‘realistă’ în ceea ce privește viitorul ei, deoarece are mai mult timp în spate decât în față și că ‘nu va mai fi aici mult timp’.

“Când ajungi la vârsta mea, ar fi bine să fii conștient de timpul care este în spatele tău, spre deosebire de cel din fața ta, vreau să spun că este pur și simplu realist”, a declarat actrița, care a crescut o perioadă în umbra tatălui său, celebrul Henry Fonda.

“Nu mi-e frică să plec, sunt pregătită, am avut o viață minunată”.

În septembrie, Fonda a dezvăluit că a fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin.

Limfomul non-Hodgkin este un tip de cancer care debutează în sistemul limfatic, o parte a sistemului imunitar al organismului dedicată luptei împotriva microbilor.

Ea a scris pe Instagram: “Acesta este un cancer foarte ușor de tratat. Optzeci la sută dintre oameni supraviețuiesc, așa că mă simt foarte norocoasă. Sunt norocoasă și pentru că am asigurare de sănătate și acces la cei mai buni medici și tratamente. Îmi dau seama, și este dureros, că sunt privilegiată în acest sens”.

Ea a mai spus pentru ET că nu se simte grozav după chimioterapie, dar după ce se odihnește se simte bine, scrie Daily Mail.

85 de ani!

Și a împărtășit că va da o petrecere pentru cea de-a 85-a aniversare a sa, în decembrie.

“Familia mea va fi acolo”, a spus ea.  “Fiica mea și nepoții vor veni din Vermont, iar fiul meu, soția și copilul său, care locuiesc în Los Angeles, și câțiva prieteni vor veni și vom avea câteva zile liniștite”.

Vedeta din On Golden Pond s-a destăinuitt: „Este mult mai ușor să fii mai în vârstă decât să fii mai tânăr. Este atât de greu să fii tânăr! Nu există decât întrebări. Nu renunța, continuă să mergi mai departe și încearcă să înveți din toate acestea, astfel încât, atunci când vei fi puțin mai în vârstă, să poți avea mai mult control asupra vieții tale”, a continuat ea.

“Mi-au trebuit 70 și ceva de ani pentru a deveni tânără”, a glumit ea.

Jane a mai vorbit apoi despre faptul că îmbătrânirea nu trebuie să fie înfricoșătoare, adăugând că vrea să conștientizeze că există modalități de a îmbătrâni în mod pozitiv și sănătos.

“Vreau ca tinerii să nu se mai teamă de îmbătrânire. Ceea ce contează nu este vârsta, nu este acel număr cronologic. Ceea ce contează este sănătatea ta”, a explicat ea, menționând că tatăl ei a murit de o boală de inimă când era “cu șase ani mai tânăr decât este ea acum”.

Jane a început să joace pe scena de pe Broadway în 1960, înainte de a-și începe cariera la Hollywood la scurt timp după aceea, când a jucat într-o serie de filme de succes, printre care Sunday In New York în 1963 și Barbarella în 1968.

A câștigat două premii Oscar pentru cea mai bună actriță în anii 1970, obținând diverse alte nominalizări și premii în anii următori.

Jane Fonda va împlini 85 de ani pe 21 decembrie.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol