5 decembrie 2023, 18:12

Jennifer Lopez devine „Nașa Cocainei” în cel mai recent lungmetraj despre viața celei mai inflente traficante de droguri din toate timpurile

Celebra cântăreață și actriță americană, Jennifer Lopez, va juca rolul unei unei celebre traficante de droguri columbiene, Griselda Blanco, supranumită Naşa, Văduva Neagră, Naşa Cocainei şi Regina Drogurilor, pentru pelicula ”The Godmother”, anunță Mediafax.

Aceasta va juca rolul principal, dar va fi și producătorul executiv al filmului, prin intermediul comaniei sale de producție, Nuyorican Productions. „De mulţi ani sunt fascinată de viaţa acestei femei corupte şi complicate. Ideea de a face echipă cu HBO mi s-a părut cea mai bună pentru a spune povestea acestei femei“, a declarat artista, citată de „The Hollywood Reporter“, potrivit Adevărul.

Scenariul lungmetrajului este realizat de Regina Corrado şi Terence Winter. Totodată, se pare că J-Lo nu ar fi singura care ar primi acest rol. În anul 2017 rolul Griseldei Blanco a mai fost jucat pentru filmul de televiziune ”Cocaine Godmother”, de Catherine Zeta Jones.

M-a fascinat mereu povestea Griseldei Blanco şi am profitat de ocazia de a o interpreta pe ecran. Are tot ce caut în materie de poveste şi personaje dinamice- e celebră, ambiţioasă, înşelătoare, înfiorătoare”, a arătat Jennifer Lopez într-o declaraţie de presă, potrivit Mediafax.

Filmul are în centru povestea de viață a celebrei traficante de droguri, născute într-un cartier sărac din Columbia, care a ajunsă să devină una dintre cele mai marcante personaje ale comerțului cu droguri din Miami. Aceasta a primit în timp, din cauza temperamentului său fără scrupule, titulatura de cea mai inflentă femeie din cartelul drogurilor, din toate timpurile. Mai mult, poveștile din jurul personalității acesteia spun că traficanta și-ar fi împușcat mortal primii doi soți și că ar fi ordonat zeci de crime pentru a-și menține afacerea în top. Se mai spune și că aceasta făcea trafic cu peste 300 de kilograme de cocaină pe lună.

Sursă Foto: movietvtechgeeks.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol