23 septembrie 2020, 15:59

Johnny Deep împlinește 57 de ani. Viața unuia dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood

Cu toții îl cunoaștem pe e Johnny Depp pentru rolul lui Jack Sparrow din seria blockbuster Pirații din Caraibe. Sau poate din alte roluri precum Edward Scissorhands, Mad Hatter în Alice în Țara Minunilor, Willy Wonka în Charlie și Fabrica de Ciocolată sau Gellert Grindelwald în seria Fantastic Beasts.

Pe numele său din buletin, John Christopher Depp II, s-a născut pe pe 9 iunie 1963 într-un oraș din Kentucky, iar astăzi împlinește 57 de ani. 

Chiar dacă a ajuns să devină un actor de talie mondială, rebelul Jhonny Deep a vrut inițial să devină o stea a muzicii rock. A abandonat școala la vârsta de 17 ani și a înființat mai multe formații în garajul casei sale. Cea mai reușită a fost The Kids, cu care o dată a deschis un concert al lui Iggy Pop, un nume sonor în industria muzicală americană din ani ’60 – ’70, scrie virginradio.ro. Nu s-a lăsat de muzică nici astăzi și ține concerte alături de colegii săi din „The Hollywood Vampires”, cu care a ajuns şi la Bucureşti, în 2016.

De actorie s-a apucat în urma unei vizite a Los Angeles în urma căreia a făcut cunoștință cu actorul Nicolas Cage. De atunci nici debutul nu a fost prea departe, prima sa apariție într-un film fiind în în 1984 cu rolul din ”A Nightmare on Elm Street.”

Cariera lui Deep a luat însă o turnură spectaculoasă imediat după ce l-a cunoscut pe regizorul și prietenul său Tim Burton. A jucat în opt filme ale acestuia printre care „Edward Mâini-de-foarfece”, “Big Fish”,  “Charlie și fabrica de ciocolată”, „Alice în Țara Minunilor” și multe altele. 

Aventura căpitanului Jack Sparrow a început în anul 2003 și l-a propulsat pe Jhonny Deep pe culmile succesului. A jucat rolul Căpitanului Jack Sparrow în cinci filme de-a lungul a 14 ani și a generat încasări la box office de peste 4,5 miliarde de dolari, seria devenind a 12-a cea mai profitabilă franciză din toate timpurile.

Putem spune, fără doar și poate că Jhonny Deep este comparabil cu vinul, pe cât înaintează în vârstă, cu atât devine mai atrăgător. Am spus-o noi, o spun și cei de la publicația People Magazine, care i-au atribuit lui Jhonny de două ori titulatura de „cel mai sexy bărbat”, odată în 2003 și în 2009. Nici acum nu a scăzut în topul preferințelor admiratoarelor sale. Să fie poate pentru că a adoptat veganimsul de ceva timp? Sau poate pentru că ar avea 30 de tatuaje pe corp? Nimeni nu poate știi, pentru că gusturile sunt, până la urmă, subiective și nediscutabile.

Sursă Foto: heraldsun.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.