28 februarie 2020, 17:11

Lenny Kravitz, pentru prima oară în Transilvania. Ce așteptări are cântărețul de la publicul din România

Impresionat de experiența pe care a avut-o după întâlniea cu din 2008, Lenny Kravitz revine în România pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Potrivit organizatorilor, acesta a descis să ofere românilor o seară pe care nu o vor uita prea curând.

Artistul se află într-un turneu de promovare al noului său album Raise Vibration, care a început pe 26 aprile 2019. Pe lângă n timpul concertului, fanii vor asculta și hituri care i-au consacrat cariera precum: „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Fly Away” şi „American Woman”.

Pe lângă vizita din România, turneul mai cuprinde reprezentaţii în alte 16 ţări de pe continent, printre care Franţa, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria şi, bineînţeles, România.

„Turneul promovează noul album Lenny Kravitz, lansat pe 7 septembrie, Raise Vibration. Cel de-al 11-lea album al artistului subliniază sinergia mai multor genuri muzicale precum rock ‘n’ roll, funk, blues şi soul. Cu un sunet proaspăt, actual, tineresc şi îmbogăţit de cele trei decenii de muzică, Raise Vibration devine un moment de renaştere creativă şi reprezintă o realizare curajoasă, vie şi ingenioasă demnă de măiestria şi spiritul rebel ale lui Lenny Kravitz”, arată organizatorii concertului potrivit Agerpres. 

Una din piesele deja lansate de pe noul album, „It’s Enough”, s-a remarcat ca una din cele mai puternice compoziţii ale artistului, aceasta fiind o reflectare critică asupra problemelor cu care se confruntă omenirea la nivel global. Cel de-al doilea single, „Low”, porneşte cu un sunet funky peste care se adaugă trompete, corzi şi numeroase voci, unele inspirate de Michael Jackson.

Lenny Kravitz este considerat unul dintre cei mai proeminenţi muzicieni ai timpurilor noastre, un artist care a reușit să impună un gen muzical nou, depășind multe bariere legate de proeminenţi muzicieni ai timpurilor noastre. Este scriitor, producător, vocalist şi virtuoz al numeroase instrumente muzicale.

A fost desemnat câştigător al Premiului Grammy pentru categoria „Best Male Rock Vocal Performance” patru ani consecutivi, deţinând chiar recordul pentru categorie. Pe lângă cele 10 albume ale sale care s-au vândut în mai mult de 38 de milioane de exemplare, artistul multitalentat a făcut trecerea şi către industria cinematografică, cu roluri în filme precum „The Hunger Games: Catching Fire”, „Precious” şi „The Butler”.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.