16 mai 2021, 12:02

Locuitorii din Sectorul 6 al Capitalei pot solicita și în acest an ajutor social pentru încălzirea locuinței

Familiile și persoanele singure care locuiesc în Sectorul 6 al Capitalei și care nu au un venit îndestulător vor beneficia și în acest an de ajutor social pentru încălzirea locuinței.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 anunță persoanele interesate că, începând cu data de 19 octombrie 2020, se vor putea depune cererile de acordare a ajutorului social de încălzire a locuinței, pentru sezonul rece 2020-2021.

Persoanele  care dispun de un venit lunar sub cuantumul stabilit de ordonanța de urgență privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece au posibilitatea de a primi din partea Primăriei Sectorului 6 un ajutor lunar între 20 și 264 de lei, în funcție de venitul obținut luna precedentă.

Limitele de venituri pentru a beneficia de ajutorul pentru încălzire sunt:

Pentru lemne, gaze și energie electrică:

  • 750 de lei/membru de familie
  • 750 de lei/persoană singură

Pentru energie termică:

  • 786 lei/membru de familie
  • 1082 lei/persoană singură

Documentele vor putea fi transmise prin e-mail la adresa: [email protected], prin poștă (cu confirmare de primire) la adresa: Str. Floare Roșie nr. 7A, Sector 6, București, cod postal: 062261 sau pot fi depuse personal, la sediul instituției, în intervalul orar 09.00 – 12.00, solicitând anterior o programare la telefon: 0376.203.744.

Este important de știut că drepturile nu se pot acorda decât după depunerea tuturor documentelor necesare și verificarea lor, iar dacă documentele solicitate vor fi transmise electronic sau prin poștă, dreptul va fi acordat în funcție de data ultimului document transmis.

Pentru mai multe informații referitoare la documentele necesare, limitele de venituri și condițiile de acordare accesați pagina www.asistentasociala6.ro, la rubrica Serviciul Ajutor Social – Ajutoare pentru încălzirea locuinței.

sursa foto: bbgulfstates.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.