26 septembrie 2021, 1:31

Un cartier din Long Island este din nou decorat ca de Crăciun. Vezi cum a pornit totul

Un cartier din Long Island (New York) este acoperit cu decorațiuni de Crăciun și asta nu pentru că oamenii au uitat să le dea jos. Deși sezonul de sărbători a trecut de mult, luminile și ornamentele festive au reapărut recent pe străzile din Bethpage, ca semn de sprijin pentru o vecină.

Totul a început când Sara Pascucci a primit o scrisoare la începutul lui februarie, care o certa pentru că încă mai are decorațiunile de Crăciun montate pe casă. Ea tocmai își pierduse tatăl și mătușa din cauza bolii Covid-19, în ianuarie, la mai puțin de o săptămână distanță unul de celălalt. Tatăl ei, care locuise cu ea, montase decorațiunile de Crăciun imediat după Ziua Recunoștinței, așa cum făcea în fiecare an. În săptămânile care au urmat morții acestuia, Pascucci nu s-a putut concentra să dea jos decorațiunile.

Ea a publicat scrisoarea în grupul de Facebook „Long Island Moms” și a explicat de ce a afectat-o foarte mult. Comunitatea a fost revoltată și, la câteva minute după ce a distribuit postarea, a primit zeci de mesaje private de susținere. Vecinii au trimis familiei Pascucci cărți poștale, flori și mâncare, iar o pagină online de strângere de fonduri a fost creată pentru a ajuta la acoperirea ipotecii și a costurilor funerare.

Dar gestul cel mai frapant a fost că mulți vecini au început să-și pună înapoi propriile decorațiuni de sărbători pe case și în curți. Practic, în Bethpage, revenise Crăciunul!

Alți rezidenți din Long Island au dat peste postarea lui Pascucci și au fost inspirați de sentimentul festiv din comunitatea din Bethpage. În 14 februarie, pentru a marca Ziua Îndrăgostiților, întreaga zonă intenționează să-și lumineze simultan casele cu becuri colorate.

Foto: Sara Pascucci (Washington Post)


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.