CITIRE

Lumea prin ochii Flaviei: locații „instagram...

Lumea prin ochii Flaviei: locații „instagramabile” Sweetwater, PERTH FOTO

Flavia Marin revine cu încă o locație de vis ce este considerată a fi una „instagramabilă”. De data aceasta, tânăra ne prezintă un local „with a twist” din Perth, Australia.

„În cele câteva ore petrecute printre poze și discuții, am remarcat faptul că locației îi trec pragul în mare parte cei ce iubesc conceptele din zona social și wine bar. Cert este că are un aer aparte.”, ne mărturisește Flavia pe blogul său.

Sursa flaviamarin.ro

Acest restaurant reprezintă un loc minunat unde pasionații de fotografii pot îmbina într-un mod plăcut pasiunea pentru arta fotografică cu plăcerea de a mânca bunătăți savuroase.

„Elementele de decor sunt gândite în cele mai mici detalii și acesta e un aspect care pe mine, personal, m-a atras. Totul se îmbină într-un decor armonios, ambient care îți inspiră liniște și o stare de bine, de comfort. Nu-i lipsește nici lumina soarelui, care se revărsa pe mesele cafenelei.

Adevărul este că totul arăta delicios și a fost servit în vase simple, de ceramică, ceea ce mi-a atras atenția și mi-a plăcut.”

Sursa flaviamarin.ro

Citiți articolul complet aici.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.