10 iunie 2023, 0:12

Luni începe programul ”Litoralul pentru toți”

Programul “Litoralul pentru Toți” va începe luni și va dura până pe 18 iunie. În cadrul programului, prețurile pentru o noapte de cazare pentru o singură persoană sunt cu până la 70% mai mici față de vârful de sezon.

Până astăzi și-au anunțat deja participarea 25 de unități de cazare, dar patronatele afirmă că până luni numărul acestora va crește la aproximativ 50. În total, vor fi puse la dispoziție 8.000 de locuri de cazare.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a întocmit o listă cu cele mai mici prețuri, pentru stațiuni. Conform comunicatului, “românii pot petrece un sejur la mare cu tarife pornind de la 52 de lei pe noapte de persoană, preț ce include doar cazare, fără mic dejun, la un hotel de 3 stele din stațiunea Venus. În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 101 lei/noapte/persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în stațiunile din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 lei/noapte/persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele. Pentru cei care vor pachete all inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 200 de lei/noapte/persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter”.

Sursa foto: Marina Constantinoiu


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol