16 octombrie 2021, 21:56

Mai multe mașini vechi au fost transformate incredibil

Iubitorii de mașini consideră că aceste obiecte se pot compara cu vinul, mai exact cu cât mașina este mai veche cu atât devine mai valoroasă. Pe acest principiu se spune că ar fi mers și un tânăr din Oradea care este foarte pasionat de recondiționarea autoturismelor.

Până în ziua de astăzi tânărul a readus la viață mai bine de 100 de mașini pregătite pentru dezmembrări.
Vorbim astfel despre mașina Dacia centenar, celebra Eclipsse pe care o conducea Paul Walker, mașina lui Scooby Doo ș.a.m.d. Toate acestea au reușit prin mâinile tânărului să-și recapete strălucirea de altădată.

M-am gândit şi la a fi unicat şi m-am gândit la ScoobyDo pentru că este o dubă reprezentativă în desene animate şi am vrut să devină un vis în realitate şi impactul este la care mă aşteptam. Am dat pe ea undeva la 4.000 de euro, dar acum a depăşit bugetul cu care am cumpărat-o”, a declarat Ervin Koszta conform celor de la observatornews.ro.

În circa 20 de ani tânărul a reușit să readucă la viață peste 100 de mașini, având totuși o mare slăbiciune pentru marca Dacia. Trebuie să menționăm și faptul că majoritatea lucrărilor sale făcute pe o Dacie au fost realizate într-un stil 100% românesc.

Sursă foto: observatornews.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.