31 martie 2020, 0:56

Custodele Coroanei, alături de tinerele talente din România. Concertul Regal Caritabil, eveniment devenit tradiție

Pe 25 octombrie, pe scena Ateneului Român, soprana Cellia Costea, tenorul Teodor Ilincăi și Orchestra Română de Tineret, dirijată de Gabriel Bebeșelea, se reunesc pentru un eveniment caritabil organizat de Fundația Regală Margareta a României.

Despre programul Tinere Talente

Începând cu ediția din 2008, Concertul Regal Caritabil este organizat anual. Fondurile colectate în urma concertului au sprijinit programul Tinere Talente, prin care Fundația oferă burse de studiu, mentorat și promovare celor mai talentați tineri artiști români din familii cu venituri modeste. În cadrul programului, peste 300 de tineri cu vârsta între 14 şi 24 de ani care studiază muzica sau artele vizuale în licee și universități din România au fost ajutați, potrivit reprezentanților fundației.

Despre Fundația Regală Margareta a României

Fundaţia Regală Margareta a României a fost înfiinţată în 1990 de către Regele Mihai I al României și Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române. Scopul organizației este să sprijine copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații.

Sursă cover foto: Antena 3


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.