16 iulie 2024, 0:01

Masa interactivă cu ecran tactil, o variație a mesei de cafea, dar cu jocuri (VIDEO)

Dacă rămâneți fără spațiu de stocare pentru jocurile de societate tradiționale din casă, atunci Infinity Game Table este soluția. Este o tabletă gigantă cu ecran tactil, cu picioare, pe care pot sta până la șase persoane și conține aproape 40 de versiuni digitale ale jocurilor de societate, inclusiv Monopoly, Scrabble și Battleship.

În plus, masa mai are puzzle-uri, Sudoku, căutări de cuvinte și chiar o aplicație de colorat. Instrucțiunile vizuale facilitează urmărirea jocurilor.

Versiunea cu diagonala de 61 cm a mesei de joc Infinity costă 650 de dolari, iar modelul de 81 cm este 850 de dolari. Masa deja include vreo 50 de jocuri, dar unele jocuri viitoare, precum Ticket to Ride, vor costa în plus (aproximativ 10 dolari pe joc).

Infinity Game Table (IGT) este ideea companiei Arcade1Up, producător de jocuri retro, care a vândut mai mult de două milioane de aparate Arcade, de la înființarea sa în 2018. A durat doi ani să se dezvolte produsul, după o campanie de succes pe Kickstarter, care a adunat peste un milion de dolari.

Tableta gigantică rulează o versiune modificată a sistemului de operare Android. Jocurile de societate sunt dezvoltate special pentru IGT și, în unele cazuri, sunt reproiectate. Versiunile digitale existente ale jocurilor nu sunt acceptate, dar Arcade1Up invită dezvoltatorii de jocuri să se implice. Noi titluri se lansează în mod regulat, iar unele dintre cele mai bune jocuri de societate de familie, inclusiv Pandemic, sunt deja în programul de dezvoltare.

Ecranul tactil este clar și luminos, cu o rezoluție de 1.920 x 1.080 de pixeli. Masa are 16 GB de spațiu de stocare și un loc pentru card microSD. Există, de asemenea, câteva porturi USB, pe care compania le-a inclus pentru a-și menține opțiunile deschise. IGT este rezistentă la impact și apă.

Foto: BestBuy


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol