1 decembrie 2021, 21:31

Medic: “Să pronunţe cineva cuvântul magic LOCKDOWN. Dacă o mai lălăim, ne scufundăm de tot!”

Medicul Vasile Rădulescu din Bucureşti afirmă că este nevoie de lockdown pentru toată lumea, inclusiv pentru vaccinaţi, altfel riscăm ”să ne scufundăm de tot”.

”Să pronunţe cineva dintre oficiali, mai repede aşa, cuvântul magic LOCKDOWN. Pentru toată lumea. Inclusiv pentru vaccinaţi. Pentru că dacă o mai lălăim ne scufundăm de tot. Ştiu sigur că vaccinaţii nu se vor supăra, pentru că de, cei mai mulţi dintre ei au priceput în ce suntem, au suficientă empatie. De ce lockdown şi pentru ei? Pentru că nu avem timp să mai cernem între X şi Y. Presiunea e prea mare”, a scris pe Facebook, medicul Vasile Rădulescu din Bucureşti.

“La noi va merge doar cu măsuri dintre cele mai dure. Îmi pare rău să tot zic asta. Doar că 331 de decese nu reprezintă decât o mică parte din ce poate fi în perioada următoare”.

Dr Vasile Rădulescu (Vasi Rădulescu) este medic specialist internist și autor de cărți care popularizează educația pentru sănătate în rândul adulților și copiilor. A scris 7 cărți pentru popularizarea sănătății și alte 5 pentru copii. Îl puteți găsi și pe drvasiradulescu.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.