CITIRE

Medicul Dana Jianu, un pionier în domeniul chirurg...

Medicul Dana Jianu, un pionier în domeniul chirurgiei estetice din România

Medicul Dana Jianu poate fi numit, fără niciun fel de exagerare, un pionier în domeniul chirurgiei estetice la noi în ţară. A absolvit Facultatea de Medicină Generală din București în anul 1988 și din 1993 este medic specialist în chirurgie plastică. Este membru în mai multe asociații dintre care putem menționa Asociația Chirurgilor Plasticieni din România (1991), Asociația Femeilor Întreprinzătoare din România (2002), și Asociația Medicală Română (2012). Totodată, Dana Jianu este membru corespondent al Societății Americane a Chirurgilor Plasticieni din anul 2000.

Datorită vastei experiențe în domeniul chirurgiei estetice (ca specialist, însumează peste 5000 de operații), Dana Jianu a fost invitată peste hotare la numeroase demonstrații practice în țări precum Arabia Saudită sau Olanda. Totodată, Dana Jianu a participat la peste 30 de congrese naționale și internaționale cu peste 50 de lucrări știintifice și este autoarea a numeroase articole de prezentare a metodelor chirurgiei estetice.

O puteți asculta luni, între orele 00:05 – 02:00, la Radio România Actualități, în cadrul emisiunii Serviciul de noapte cu Maria Țoghină.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.