23 septembrie 2020, 19:01

Mersul pe bicicletă – ce nu ai voie să porți

Fiind sezon estival, iar temperaturile ridicate îndeamnă la plimbări prin parc, atât la pas, cât și bicicleta, trebuie să știm ce este indicat să purtăm când avem astfel de activități.

În ceea ce privește ciclismul, lucrurile sunt puțin mai complicate, deoarece hainele pot ajuta la siguranța noastră.

Ce nu trebuie să porți când mergi cu bicicleta:
Chiar dacă ar părea comozi, jeansii nu sunt cool pentru bicicletă, deoarece denimul este rigid și te poate încurca la pedalat, pentru că genunchii și șoldurile se flexează în timpul mersului. Colanții pentru sport rămân cea mai bună variantă.

Nici pantofii vechi sau cu șireturi lungi nu sunt o opțiune bună, deoarece pot duce la un accident dacă sunt prinse în lanț. Cea mai bună încălțăminte este cea care permite picioarelor să respire și să aibă talpă fermă.

Gențile care atârnă nu sunt indicate pentru o plimbare cu bicicleta, deoarece te pot încurca. Cea mai potrivită alegere sunt rucsacurile sau borsetele, deoarece nu există riscul să cadă.

Nici culorile care sunt asemănătoare peisajului nu sunt indicate, deoarece există riscul ca șoferii să nu te observe. Culorile cele mai indicate sunt cele aprinse precum roșul, galbenul, rozul puternic sau portocaliul, potrivit elle.ro.

Sursă foto: Elle.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.