29 noiembrie 2021, 11:26

Meteorologii anunță cum va fi vremea de Paște

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

În perioada 5 – 12 aprilie valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile intracarpatice și la munte. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 12 – 19 aprilie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele montane, informează hotnews.ro.

În 19 – 26 aprilie, temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile nordice și centrale, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

În apropiera perioadei Paștelui Ortodox, 26 aprilie – 3 mai, mediile valorilor termice se vor situa peste cele normale. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară în toate regiunile.

sursa foto: b1.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.