23 aprilie 2024, 10:55

MH Orchestra în premieră la Sala Dalles în concertul de muzică de film ce deschide seria Musical Extravaganza pe 5 Martie

MH Orchestra, unica orchestră de salon din România concertează în premieră pe scena Sălii Dalles, în SOUNDTRACK OF LOVE concertul de muzică de film ce deschide seria de evenimente Musical Extravaganza, pe 5 Martie. Programul va include hituri din filmele “Naşul”, “Parfum de femeie”, “James Bond”, sau “The Mission” şi este întregit de momente solistice romantice susţinute de tenorul Ştefan von Korch şi de secvenţe pasionale de tango oferite de dansatorii TangoPasion.

 MH Orchestra este unica din România ce cultivă şi popularizează tradiţia germană a orchestrei de salon, şi vine în întâmpinarea melomanilor cu un repertoriu variat şi atractiv şi cu ochestraţii inovatoare. Aranjamentele orchestrale sunt concepute cu respectarea etalonulului muzicii de salon practicat între 1880 şi 1950 şi transpun în acorduri fin nobleţea, eleganţa şi efervescenţa romantică a periodei.

 Radu Petrovici, fondator MH Orchestra spune: “ne face plăcere să oferim publicului bucureştean această transpunere a unor coloane sonore în acorduri simfonice şi, păstrând registrul evenimentului, ne bucurăm să fim parte din primul “episod” Musical Extravganaza.

 Soundtrack of love

SOUNDTRACK OF LOVE sărbătorește iubirea și romantismul prin muzica ce a devenit etalon pentru aceste sentimente în întreaga lume. Printre piesele ce vor răsuna în această seară magică se numără „Parla più piano” care a cucerit milioane de inimi în filmul „Nașul,” melodia senzuală „Por Una Cabeza,” şi sentimentala „Che vuole questa musica stasera,” din filmul „Parfum de femeie,” dar și „That’s Amore” din repertoriul lui Dean Martin, un cântec ce evocă dragostea în cea mai pură formă a ei.

Bilete pentru SOUNDTRACK OF LOVE – concert de muzică de film – se găsesc pe: IaBilet.ro,  Eventim.ro şi, fizic, la Sala Dalles.

Concertul SOUNDTRACK OF LOVE face parte din seria Musical Extravaganza, ce oferă experienţe revigorante şi inedite iubitorilor de muzică cultă şi aduce soliştii de operă şi muzica clasică mai aproape de public şi de cei care vor să îi descopere frumuseţea, în ambientul primitor, de un rafinament cald, al Sălii Dalles.  Concertele deja confirmate ca parte a seriei sunt:

SOUDTRACK OF LOVE – Muzică de film cu MH Orchestra, tenorul Ştefan von Korch şi dansatorii Tango Passion pe 5 martie la Sala Dalles

O SOLE MIO – Concert extraordinar de arii, canzonette şi zarzuele cu tenorul ŞTEFAN von KORCH şi baritonul ADRIAN MĂRCAN pe 29 martie la Sala Dalles

AH, MES AMIS! – Concert de arii celebre cu tenorul ŞTEFAN von KORCH şi baritonul LUCIAN PETREAN pe 19 aprilie la Sala Dalles


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol