11 martie 2023, 10:31

Miere. Multă miere. Unul dintre cele mai mari târguri de apicultură va avea loc la Ghiroda

Dacă vrei să găsești ceva dulce și sănătos, nu trebuie să călătorești până la capătul lumii. Tot ce trebuie să faci este să ajungi la târgul apicol organizat în acest weekend la Ghiroda.

În weekendul 11-12 martie, în curtea Căminului Cultural din Ghiroda are loc cea de-a XII-a ediție a Târgului Apicol, organizat de Primăria Ghiroda în parteneriat cu Asociația Apis Banatica.

Evenimentul se adresează celor care iubesc tot ceea ce înseamnă mierea, pentru că aici vor găsi o varietate impresionantă de produse apicole. În cele două zile de târg expun comercianți și apicultori din toate regiunile României, scrie Tion.

Pentru vizitatorii târgului au fost pregătite și surprize: spectacole și momente artistice, dar și ateliere și activități special gândite pentru copii. Pentru specialiștii din țară și străinătate se vor organiza conferințe pe diferite teme de interes din domeniul apicol.

Dacă vrei să vă încântați papilele gustative și să descoperiți ceva nou, mergeți în acest weekend la Târgul Apicol. Se deschide sâmbătă, 11 martie, la ora 10.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol