14 ianuarie 2023, 8:21

Mind the Gap! Londra, ZERO decese!

Da, este incredibil. Capitala Regatului Unit nu a înregistrat nici un deces în ultimele 24 de ore.

Condițiile stricte de carantinare (din păcate) și vaccinurile făcute într-un ritm amețitor dau roade. Astfel, relatează BBC, Londra nu a mai înregistrat nici un deces în ultimele 24 de ore.

Cifrele publicate de Serviciul de Sănătate Publică din Anglia (Public Health England) pentru data de 28 martie arată că în această zi nu s-a înregistrat niciun deces la un pacient aflat la un interval de 28 de zile de la pozitivarea testului de coronavirus, relatează BBC.

Londra, ZERO decese

Este aceeași capitală care în vârful pandemiei  reușea tristul bilanț de peste 200 de morți pe zi.

Conform Worldometers, Marea Britanie este a șasea cea mai afectată țară din lume. Peste 4,3 milioane de infectări și 108.000 decese sunt cifrele îngrozitoare.

Valul trei a izbit cu putere Marea Britanie, cu un maxim istoric pe 8 ianuarie, când s-au înregistrat, într-o singură zi, peste 68.000 de cazuri. Dacă nu conștientizați dimensiunea uraganului luați-o așa – într-o singură zi un oraș de mărimea Slatinei a fost diagnosticat pozitiv.

Măsurile dure și vaccinările au dus ca în ultimele zile să se înregistreze sub 5.000 de cazuri pe zi, adică mai puține decât în România.

Numărul de morți, în toată țara a scăzut și el de la 1.800 (20 ianuarie) la sub 100. De exemplu, ieri, 29 martie în toată Marea Britanie, la o populație de 3-4 ori mai mică decât a României, nu au fost decât 23 de morți.

Sursa foto: pixabay.com

Citește și:

Noua Mecca, dar pentru vaccinări. Serbia oferă străinilor vaccinare anti-COVID gratuită


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol