10 aprilie 2021, 22:29

MIRACOLUL. Cum a ratat un pasager îmbarcarea în Zborul Morții

Unii vor spune că este vorba despre un miracol. Sau pur și simplu de un noroc. Povestea este cutremurătoare. Cum a ratat un pasager îmbarcarea în Zborul Morții. Și a supraviețuit.

Un pasager a scăpat cu viață ca prin minune, sâmbătă, după ce nu i-a fost permisă îmbarcarea în zborul prăbușit la numai 4 minute după decolare.

Conform site-ului avherald.com, pasagerul a rezervat un loc în avionul care ulterior s-a prăbușit, dar a ratat zborul deoarece nu îi venise rezultatul testului PCR pentru COVID-19. Fără rezultat, care a sosit abia după ce aeronava decolase, el nu a putut să se îmbarce.

Pasagerul era negativ la COVID-19, ceea ce i-ar fi permis să urce in avion.

Cum a ratat un pasager îmbarcarea în Zborul Morții. Zborul întrerupt la 20 km de aeroport

Un avion al companiei Sriwijaya Air, cu 62 de persoane la bord, s-a prăbușit sâmbătă, 9 ianuarie, în Marea Java, la câteva minute dupa ce decolase din capitala indoneziană Jakarta.

Avionul, un model Boeing 737-500, zbura spre Pontianak (Kalimantanul de Vest) când a dispărut de pe sistemele radar la scurt timp după decolarea de la Jakarta, în jurul orei locale 14:30 (7:30 GMT). Decolarea fusese amânată cu 30 de minute din cauza ploii abundente.

Ministrul indonezian al transporturilor Budi Karya a declarat într-o conferință de presă ca 62 de persoane, printre care 12 membri ai echipajului, se aflau la bordul avionului ce efectua zborul SJ-182.

Potrivit website-ului detik.com, Budi Karya a afirmat că avionul a căzut lângă insula Laki, la aproximativ 20 kilometri de aeroport.

Comitetul de siguranță al Ministerului Transporturilor indonezian a precizat că toți cei aflați la bordul avionului erau cetățeni indonezieni. Se presupune că nu există supraviețuitori.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.