21 iunie 2024, 7:36

Modă, DJing și lux. Paris Hilton, moștenitoarea primului lanț hotelier internațional

Luni, 17 februarie s-a născut Paris Hilton, personalitatea de la Hollywood de mare anvergură, care este cunoscută datorită părinților săi, deținători ai lanțului hotelier Hilton, dar și datorită aparițiilor sale de neuitat.  De pe podiumul din Milano la scena de DJ din club, Paris Hilton este recunoscută pentru stilul său de viață extravagant, fiind și moștenitoarea lanțului hotelier Hilton.

Născută pe 17 februarie 1981, în New York, Paris este strănepoata lui Conrad Hilton fondatorul hotelului de lux, Hilton. Este fiica lui Kathy Hilton, actriță, și a lui Richard Howard Hilton, un important om de afaceri și este primul copil din cei patru. A crescut în Beverly Hills, California și încă din perioada adolescenței, a semnat un contract de modelling cu Trump Model Management, spune biography.com.

A fost una din cele mai cunoscute femei și plină de influență în anii ‘2000, un simbol în modă, începându-și cariera de model la doar 19 ani prin agenția actualului președinte al Statelor unite ale Americii, Donald Trump. Se cunoștea, încă din copilărie cu multe vedete de la vremea aceea precum Michael Jackson, Ivanka Trump, Nicole Richie, Kim Kardashian. Hilton și-a făcut debutul în fața camerelor de filmat după ce, în 2003, a realizat emisiunea ,,The Simple Life”, care s-a bucurat de un succes răsunător. În cadrul acestei emisuni, ea împreună cu prietena ei cea mai bună de la vremea aceea, Nicole Richie, au fost filmate în timp ce locuiau la o fermă din Arkansas. După aceasta, au urmat mai multe reality show-uri și filme în care a jucat moștenitoarea.

Petrecerile grandioase de la Hollywood și din Beverly Hills  la care a participat de-a lungul timpului i-au adus titlul de ,,It girl”, devenind fata pe care toată lumea o invidia.

În vara din 2012, Paris Hilton și-a început cariera de DJ, iar în urma anunțului a fost criticată dur de alți artiști precum Afrojack, Samantha Ronson și Deadmau5. Cu toate acestea și în ziua de astăzi, moștenitoarea are parte de numeroase contracte și participă la mai mule evenimente unde este invitată să își mixeze melodiile.

Imaginea celebrității a fost mereu asociată cu tipul unei personalități superficiale de la Hollywood, fiind adesea supusă prejudecăților celor din jur, însă Hilton s-a folosit de acest lucru în beneficiul ei pentru a câștiga succes și faimă, nefiind afectată de comentariile negative.

 

Sursă foto: fashionista.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol