7 august 2020, 3:39

Motive pentru care se spune că este bine să porți argint

De multe ori s-a spus că rolul argintului nu este doar acela pur estetic, iar în acest articol vom afla și de ce. Încă din antichitate proprietățile, dar și caracteristicile acestui metal prețios au început să fie descoperite.

De exemplu în Grecia antică se spune că rănile soldaților din timpul războiului erau vindecate mult mai rapid dacă pe ele se punea un unguent bogat în particule de argint.

În India majoritatea oamenilor purtau bijuterii confecționate din argint pentru a scăpa cu ușurință de migrene.
Locuitorii Romei antice utilizau doar veselă din argint, întrucât se spunea că acestea pot distruge otrava, sau mai exact orice pericol de otrăvire era eliminat instant.

În zilele noastre de asemenea se spune că argintul are nenumărate beneficii. Dacă îți este sete și nu ai ce să bei, poți încerca să ții un obiect de argint în gură, iar senzația de sete ar urma să dispară imediat.

Se mai spune că dacă vinul sau apa sunt păstrate în recipiente din argint aceste vor căpăta proprietăți antibiotice naturale și foarte eficiente. Conform celor de la fasingur.info, dr. Henry Margraf chiar a reușit să dovedească faptul că arginutul are puterea de a distruge circa 650 de microorganisme, bacterii sau viruși în numai șase minute.

Datorită proprietăților sale argintul este folosit și la fabricarea filtrelor utilizate în rezervoarele pentru apa din avioane sau nave spațiale.

Despre argint se mai spune și că ar intensifica majoritatea emoțiilor, stimulând activitatea creierului și distrugând mai toate energiile negative. Acest metal prețios contribuie și la reducerea tensiunii arteriale și implicit la normalizarea tuturor funcțiilor cardiace.

Sursă foto: politiadefrontiera.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.