28 mai 2020, 10:52

Motocicliștii din România sunt alături de Institutul Clinic Fundeni

Când vine vorba de fapte bune, nu trebuie să-i uităm pe cei de la Bikers for Humanity România. Aceștia și-au redirecționat toate resursele către Institutul Clinic Fundeni, cu un singur gând, acela de a veni în sprijinul celor două secții de hemato-oncologie pediatrică și nefrologie pediatrică. Conform datelor regăsite pe pagina Organizației de Facebook, aceștia vin în ajutorul copiilor internați cât și în ajutorul cadrelor medicale din unitate. 

Din primele informații publicate au fost deja plasate primele comenzi, fiind foarte mare nevoie de saltele, lenjerii cu ioni de argint, măști, mănuși, perne, pilote, pijamale, dezinfectanți, halate chirurgicale și altele. Chiar dacă până în prezent suma de bani strânsă nu este foarte mare, dorința acestor oameni de a ajuta depășește orice limită.

Trebuie să menționăm și faptul că primul transport compus din 200 de lenjerii de pat plus 100 de compleuri sanitare au ajuns deja la spital pe data de 30.03, conform altei postări făcute de reprezentanții Organizației. Tot din mesajul transmis aflăm că acesta este doar „primul pas”.

Sursă foto: Facebook.com

Dacă doriți și voi să ajutați o puteți face în diferite modalități:

Donați aici: http://bikersforhumanity.ro/sustine-campania/
sau licitați aici: http://bikersforhumanity.ro/licitatii/

Împreună suntem Bikers for Humanity Romania!

Sursă foto cover: Facebook.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.