17 ianuarie 2022, 8:48

Musical după ”The Queen’s Gambit”

Seria Netflix a fost atât de populară încât se va transforma într-un musical.

The Guardian informează că drepturile volumului care a inspirat ”The Queen’s Gambit”, cel mai urmărit serial în format limitat difuzat de Netflix, au fost achiziţionate de o companie de producţie din New York.

Nu se ştie încă unde va fi montat musicalul produs de Level Forward, care a mai realizat pelicule despre hărţuire şi agresiune sexuală, inclusiv documentarul ”On the Record”.

Având în vedere recentele producţii montate pe Broadway, inclusiv un musical inspirat din albumul ”Jagged Little Pill”, al lui Alanis Morissette şi controversata piesă ”Slave Play”, de Jeremy O. Harris, sunt toate şansele ca musicalul să fie la New York.

Adaptarea Netflix a devenit unul dintre cele mai surprinzătoare succese la critică şi public de anul trecut. Creat de Scott Frank şi Allan Scott, după volumul lui Walter Travis, serialul, alcătuit din şapte episoade, a fost vizionat de peste 62 de milioane de conturi de utilizatori în prima lună, devenind cea mai vizionată miniserie de pe platforma Netflix.

Protagonista serialului, Anya Taylor-Joy, a câştigat Globul de Aur şi premiul Critics Choice graţie rolului lui Beth Harmon, o tânără glacială, dependentă de medicamente, care devine un fenomen al şahului.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.