20 mai 2022, 1:11

SUA. Cei care se mută în Arkansas vor primi bani și o bicicletă

Administrația de Nord-Vest a statului Arkansas (NWA) din SUA vrea să ofere 10.000 de dolari în bitcoin celor dispuși să se mute în acea zonă, pentru a lucra în tehnologie. NWA vrea să ocupe aproximativ 7.500 de locuri de muncă în tehnologie în următorii zece ani.

În timp ce multe dintre locurile de muncă pot fi ocupate cu oameni instruiți în regiune, companiile trebuie totuși să angajeze din afara NWA pentru a satisface cererea. Oferta este destinată în principal celor concentrați pe tehnologii legate de blockchain.

O ofertă alternativă include un abonament gratuit la centrele culturale Crystal Bridges, Walton Arts Center, TheatreSquared sau The Momentary.

Consiliul NWA are un parteneriat cu Centrul de Excelență Blockchain de la Universitatea din Arkansas pentru a oferi expertiză tehnică.

Având în vedere că mulți oameni lucrează de acasă sau își schimbă locul de muncă în timpul pandemiei, astfel de stimulente au potențialul de a capta lucrători tehnologici la distanță din alte orașe.

Aceasta este cea mai recentă inițiativă din programul Life Works Here, lansată la sfârșitul anului 2020. Până acum, s-au primit aproximativ 32.000 de cereri.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol