16 iulie 2020, 6:58

Muzica, noua pasiune a celui mai bogat tânăr român. De pe urmele lui Zuckerberg, direct în echipa lui Marius Moga

Un român se situează în topul Forbes ca fiind cel mai bogat antreprenor sub 30 de ani.

Stabilit în Los Angeles, Sebastian Dobrincu, în vârstă de 21 de ani, este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley.  S-a născut în Botoșani, este pasionat de calculatoare și IT și s-a realizat prin propriile puteri.

La 11 ani și-a găsit primul job, intrând pe Twitter, la o companie americană producătoare de iahturi care avea nevoie de un site nou. Managerii l-au recomandat mai departe și, la 16 ani, avea deja un CV impresionant, cu care a ajuns în fața lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, și în biroul lui Tim Cook, directorul companiei Apple.

Sebastian Dobrincu își încearcă norocul în muzică, după ce în copilărie a făcut cursuri de pian, canto și chitară. Acesta își anunță lansarea în showbiz, iar prima lui piesă a fost compusă de Marius Moga.

Mă bucur să lucrez cu Sebastian Dobrincu, omul și artistul, care a ajuns până aici prin propriile puteri la o vârstă la care alții de-abia încep. Am decis să ne unim forțele și să creăm împreună un concept muzical care să-i pună în valoare vocea și talentul, pe care le-a ținut ascunse până acum. Așa a ieșit On Your Mind, un single cu super vibe”, dezvăluie Marius Moga pentru protv.ro.

Sunt extrem de entuziasmat să vă prezint proiectul muzical la care am lucrat cu greu vara aceasta. On Your Mind este o piesă specială pentru mine, nu doar pentru că va fi debutul meu muzical, dar și pentru că este bazat pe trăirile mele”, a spus Sebastian Dobrincu.

Tânărul a reușit să creeze prima sa companie – Storyheap – care azi e liderul platformelor de content marketing în social media. Compania lui ajută branduri, influenceri, agenții și staruri internaționale precum Selena Gomez și Justin Bieber să gestioneze, analizeze și să-și îmbunătățească prezența din mediul online, pe baza datelor statistice și analizelor realizate de firma sa.

El a mai creat și Brandmates și Owlmetrics, aplicații online care ajută brandurile să înțeleagă și să folosească statisticile pentru a-și spori notorietatea în social media și să-și dezvolte afacerile, mai arată sursa citată anterior.

sursa foto: Facebook


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.