24 ianuarie 2021, 10:56

Nereguli la căminele Universității din București. Amendă de 15000 de lei

Astfel, Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti a costatat numeroase deficienţe, de la lipsa apei calde, pereţi neigienizaţi, infiltraţii la nivelul grupurilor sanitare şi teraselor, paviment degradat, și până la lipsa materialelor pentru igienă individuală, de curăţenie şi dezinfecţie, inclusiv personal insuficient pentru curăţenie.
Recent, un student de la Universitatea București a făcut o sesizare la Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, în urma căreia a primit următorul răspuns:

Sursa facebook.com

„Este curios cum, doar după aplicarea forței coercitive a statului, UB a putut remedia deficiențele în mai puțin de o săptămână, astfel încât să se redeschidă căminul Fundeni. Este dovada supremă că, la români, merge doar cu bâta, nu cu vorba bună.

Am avertizat conducerea UB de mai bine de 3 ani că încalcă normele de igienă și sănătate publică. Le-am aratat poze cu șobolani morți în cămine. Au râs de mine și m-au ignorat. Au crezut că se luptă cu mine când, de fapt, ei se luptau cu legea, împotriva propriilor studenți. O universitate care se cosnideră cea mai prestigioasă din țară și-a supus studenții la condiții inumane în cămine, a ignorat recomandările unei autorități de control a statului român și acum și-a luat o amendă.”, a declarat Andrei Nicolaie Popa pe pagina sa de Facebook.

Puteți citi întrega postare aici.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.