13 septembrie 2023, 20:31

Nicu Alifantis: “ Nu va exista un concert <<50 de ani de carieră>>.  Dar mergem mai departe și promit că nu vă voi dezamăgi!”

Artistul Nicu Alifantis a ținut să mulțumească, cu eleganța-i obișnuită, celor aproape 300.000 de urmăritori de pe pagina sa de Facebook și a anunțat că în această toamnă publicul său nu va avea parte de un concert aniversar <<50 de ani de carieră>>, pe care, înțelegm, o parte din acesta îl aștepta. Dar că, oricum spectacolele vor continua.

“Doamnelor, domnișoarelor și domnilor,

Înainte de toate, doresc să vă mulțumesc că-mi sunteți alături, pe această pagină, într-un număr atât de mare. Alături de mine, de sufletul meu, de scrierile mele, de muzica mea.

298.000 de plecăciuni !!! Sunt onorat !!!

În altă ordine de idei, țin să vă comunic că nu va exista niciun Concert Aniversar „Nicu Alifantis 50 de ani de carieră”.

Aniversarea, deja anunțată, s-a întâmplat la 28 aprilie 2023 și consider că este o mare bucurie, atât pentru mine, cât și pentru toți cei ce mi-au fost alături în acești ani. La bine dar și la greu…

50 de ani, prin scenă, pentru un artist, reprezintă doar un număr, însă realizările pe care el le lasă în urmă sunt, de fapt, cele mai importante. Muncă și suflet, inspirație, trăiri, momente…bucăți din mine.

Așadar, pentru susținerea și dragostea voastră, simțăminte care m-au motivat să navighez prin furtunile acestor ani, vă sunt recunoscător. Dar, oameni buni, mergem mai departe și promit că nu vă voi dezamăgi! Așa cum dacă s-a întâmplat, îmi cer scuze.

Semnează cu fruntea sus, mândru de ce a construit în 50 de ani prin scenă, furișat prin sufletele voastre, cu privirea spre viitor,

Al dumneavoastră,

Nicu Alifantis”

Nicu Alifantis a împlinit 69 de ani la 31 mai. Următoarea cântare unde poate fi văzut este pe 16 septembrie, sâmbătă, la Târgu Lăpuș, în cadrul Festivalului Poveste Folk.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol