CITIRE

NOAH Smart Hybrid – primul smartwatch de lem...

NOAH Smart Hybrid – primul smartwatch de lemn realizat în România

Noah Watches pregăteşte lansarea versiunii hibride a primului ceas inteligent din gama brandului, conceput şi produs în România, disponibil la nivel global.

Noah Watches va putea produce anual mai mult de 3.000 de ceasuri de lemn – de două ori mai mult decât la începutul anului 2017 – şi a lansat primele cinci boutique-uri unde consumatorii din România pot interacţiona cu produsele brandului, conform adevarul.ro.

Sursa www.noah-watch.com

Pe lângă investiţiile în extinderea capacităţii de producţie şi diversificarea canalelor de vânzare, compania are în fază avansată noi produse. Astfel, Noah Watches va începe în 2018 producţia primului ceas hibrid de lemn din producția Noah şi primul de acest fel disponibil în lume.

Lansarea ceasului hibrid se va face printr-o campanie găzduită de Kickstarter – cea mai mare platformă globală de crowdfunding. Aceasta va fi utilizată pentru a anunţa internaţional produsul, respectiv pentru a asigura posibilitatea achiziţionării ediției de lansare a ceasului de către consumatorii cei mai conectaţi cu tehnologia şi inovaţia la nivel global.

Două game disponibile pentru NOAH Smart Hybrid

Prima dintre acestea este o variantă smart business – un ceas hibrid pe care îl poti purta la birou – iar prima funcţie anunţată de echipa de dezvoltare este aceea de phone call: selectezi 12 persoane de maxim interes din agenda telefonică, iar ceasul te va informa cu privire la apelant în cazul în care nu ai acces direct la telefon, respectiv îţi va permite ca prin dublu click pe buton să respingi apelul, dacă eşti într-o întâlnire.

Sursa www.noah-watch.com

Cea de a doua gamă a smartwatch-ului hibrid este dedicată persoanelor active, care doresc să poarte ceasul inclusiv atunci când fac sport.

Fanii brandului care devin membri ai comunităţii Noah vor putea achiziţiona oricare dintre modelele hibride disponibile în campanie la un preţ special, cu 50% discount, pe durata celor 45 de zile de prezenţă pe Kickstarter.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.